Gestionarea Utilizatorilor

Secțiunea „Utilizatori” a fost creată pentru a gestiona utilizatorii care participă la proiect. În această secțiune, puteți:

Cum invitați noi participanți

Pentru a trimite o invitație de participare la proiect:

SET_07

SET_08

Invitația va fi trimisă la adresa indicată. În tabelul “Invitații” veți vedea o coloană cu datele utilizatorilor cărora le-au fost trimise invitații; aceste date vor dispărea în momentul când utilizatorii respectivi acceptă invitația 2.
Dacă o invitație nu a fost trimisă cu succes, puteți încerca sa o trimiteți din nou, facând clic pe butonul “Resend Invitation” (Trimite din nou).

SET_09

După ce utilizatorul acceptă invitația, datele sale vor apărea în tabelul principal 3:

SET_10

Cum schimbați rolul unui participant

Participanții la proiect pot avea unul dintre următoarele 3 roluri:

Administrator – acesta are cele mai multe drepturi de acces. Administratorii pot gestiona participanții (pot trimite invitații, pot atribui roluri, pot șterge participanți), pot edita parametrii de conținut, pot verifica datele statistice de utilizare a conținutului și pot edita/crea ghiduri audio.

Editor – poate crea și edita ghiduri audio, putând inclusiv schimba vizibilitatea ghidurilor audio și a elementelor ce le alcătuiesc și șterge atât ghiduri audio cât și elemente ale acestora.

Cititor – poate vizualiza ghidurile audio ale proiectului, fără a putea aduce modificări acestora.

Numai Administratorul poate schimba rolul unui participant la proiect. Iată pașii de urmat: în tabelul principal, faceți clic pe butonul Edit 4.

SET_11

În fereastra nou deschisă, selectați din listă 5 rolul pe care doriți să-l atribuiți și faceți clic pe “Update” (Actualizează).

SET_12

Ștergerea unui participant

Numai Administratorul poate șterge un participant de pe proiect, prin apăsarea butonului “Delete (Șterge) din dreptul numelui acestuia și apăsând OK în fereastra mesajului de confirmare.